Nieuw: Paard & Kaart

App Paard & KaartPaard & Kaart is een nieuwe app, speciaal voor Nederlandse ruiters, ontwikkeld door studenten van het Groenhorst Almere.

In het laatste jaar op het mbo van Groenhorst Almere krijgen studenten de opdracht om een eigen bedrijf te starten. Het plan van deze studentes was om de ultieme ruiter-app te ontwikkelen. De begeleidende coaches en het bedrijfsleven raadden het ondernemersplan af, maar de studentes lieten zich niet tegenhouden. Vier maanden later is de app te downloaden, is er interesse vanuit Abu Dhabi en mogen de de studentes de app presenteren tijdens een Apple-event.

Paard & Kaart bevat een verzameling ruiterroutes, waaruit de gebruiker kan kiezen. Deze routes worden geüploaded door de gebruikers zelf. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de verzameling routes. Op deze manier ontstaat er een netwerk van routes die te paard afgelegd kunnen worden.

Meer informatie: Paard & Kaart.

No comments yet.

Geef een reactie