Review Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel

De CantharelIn september heb ik gebruik gemaakt van het ruiterarrangement bij De Cantharel. Ik kan er kort over zijn. Het was uitstekend. Goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Wij hadden de paarden alleen in de wei staan. Die waren goed afgezet, voorzien van water en nog flink wat gras. Geen gebruik gemaakt van de stallen maar die zagen er ook goed uit. Prettig ontvangst en uitleg over de routes. Er is een eigen uitgang voor de paarden naar het bos, je hoeft de weg niet over. Mooie omgeving om te rijden. Niet alleen voor de paarden, voor de mens was het ook goed. Fijne kamer en prima buffet. Wel erg massaal. Onder het genot van een drankje was het prima toeven bij het paddockhuisje, met uitzicht op de weides.

A.S. Den Haag

Heeft u ook ervaring opgedaan met een van de onderdakadressen, laat ons dat weten! Wij plaatsen graag uw review.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.