Ruiter- en menroute Watergat-Vogelnest en De Vliegers

Watergat Vogelnest De Vliegers

Ruiter- en menroute Watergat-Vogelnest en De Vliegers, themaroute Goeree-Overflakkee

Prijs: € 2,-

De route bestaat uit twee gedeelten: Watergat-Vogelnest (7 km) en De Vliegers (17 km). De routes kunnen met elkaar worden gecombineerd. De route ligt tussen Stad aan ’t Haringvliet, Middelharnis en Nieuwe Tonge.

Deze ruiter- en menroute voert u door het typisch Flakkeese polderlandschap van dijken, uitgestrekte akkers, doorsneden met kreken en afgewisseld met kleine boselementen. Gedurende de tocht kunt u genieten van de natuur, het landschap en de vele vogels die in de verschillende gebieden voorkomen. Langs de route staan panelen met interessante aanvullende informatie.

Zeeland algemeen
In heel Zeeland liggen verschillende ruiterroutes, zoals bijvoorbeeld het ruiternetwerk Noord-Beveland. Ze gaan over verharde en onverharde wegen en paden. VVV Zeeland geeft veel informatie: Ruiterroutes in Zeeland.