Vallei Trail

Vallei Trail route

Prijs: gratis – downloaden (pdf)

De Vallei Trail bestaat sinds 2011. De ruiter-/menroute is aangelegd door de agrarische natuurvereniging Vallei Horstee. De route gaat vrijwel helemaal over particuliere gronden van agrariërs en landgoedeigenaren in het grensgebied van Gelderland en Utrecht. De totale lengte van het pad is ruim 20 km. De Vallei Trail is alleen toegankelijk voor ruiters en menners die een abonnement hebben of die een dagkaart hebben gekocht.

Dagkaarten en abonnementen
Het verkooppunt voor dagkaarten is Hotel De Roskam, Hessenweg 212, 3791 PN Achterveld (tegenover de kerk). Een dagkaart is geldig op de dag van uitgifte tot zonsondergang. De dagkaart kost (in 2017) 10 euro en u betaalt een borg van 25 euro voor het vignet. Deze bedragen dienen contant betaald te worden.
Gebruikers van Vallei Trail kunnen een jaarabonnement nemen voor 60 euro (in 2017). Het bedrag wordt via een automatische incasso geïnd door agrarische natuurvereniging Vallei Horstee.

Voor meer informatie, o.a. het afsluiten van een abonnement: valleitrail.nl.