Veluwe Trail: Dagtocht Epe

Veluwe Trail Dagtocht Epe

Prijs: € 1,00
Zolang de voorraad strekt.

Let op!
SHTN is niet meer verantwoordelijk voor het onderhoud van de Veluwe Trail. Andere partijen gaan de dagtochten herinrichten tot knooppuntenroutes. Wanneer dit uitgevoerd wordt, is nog niet bekend.
U kunt onze routegids nog wel gebruiken als een basis voor de te volgen route, maar hier en daar zullen bordjes ontbreken. Neem dus altijd een extra navigatie-systeem, aanvullende kaarten en/of kompas mee.
Zo lang we nog routegidsen en losse dagtochtkaarten voorradig hebben, kunt u ze nog bestellen. We hebben ze ruim gehalveerd in prijs.

Deze routekaart maakt tevens deel uit van de gids Veluwe Trail.
De schaal van dit handzame kaartje is 1:50.000 op topografische ondergrond.
Kunt u dit niet lezen, dan raden wij u aan een aanvullende kaart op grotere schaal aan te schaffen.

Deze dagtocht ligt westelijk van het Noord-Veluwse dorp Epe. Het gebied heeft zeer goede paden voor aanspanningen en wederom veel bos en hei.
De doorgaande route van de Veluwe Trail gaat van Apeldoorn naar Vierhouten, bij Gortel kunt u van de rode route afbuigen en richting Epe en Heerde rijden voor deze dagtocht. De dagtocht heeft de vorm van een 8 en een klein gedeelte van de route gaat in twee richtingen over hetzelfde pad. Let goed op de markering en raadpleeg bij twijfel de kaart.
In Heerde treft u op de blauwe route een (voor aanspanningen) lastige heuvel aan.