Gelderland

Veluwe Trail: Dagtocht Ermelo-Garderen

Dagtocht Ermelo-Garderen

Prijs: € 1,00
Zolang de voorraad strekt

Let op!
SHTN is niet meer verantwoordelijk voor het onderhoud van de Veluwe Trail. Andere partijen gaan de dagtochten herinrichten tot knooppuntenroutes. Wanneer dit uitgevoerd wordt, is nog niet bekend.
U kunt onze routegids nog wel gebruiken als een basis voor de te volgen route, maar hier en daar zullen bordjes ontbreken. Neem dus altijd een extra navigatie-systeem, aanvullende kaarten en/of kompas mee.
Zo lang we nog routegidsen en losse dagtochtkaarten voorradig hebben, kunt u ze nog bestellen. We hebben ze ruim gehalveerd in prijs.

De schaal van dit handzame kaartje is 1:50.000 op topografische ondergrond. Kunt u dit niet lezen, dan raden wij u aan een aanvullende kaart op grotere schaal aan te schaffen.

Deze routekaart maakt tevens deel uit van de gids Veluwe Trail.

Deze dagtocht rond Ermelo en Garderen, van ongeveer 30 km lengte, laat net als de dagtocht rond Vierhouten veel bos en heidelandschap zien. De doorgaande route in zuidelijke richting brengt u naar Kootwijk. Een groot gedeelte van dit stuk gaat over boerenlandweggetjes en onverharde wegen. Op deze route is een drink- en pleisterplaats aangelegd tussen de Leuvenumseweg en de Poolseweg. Deze drink- en pleisterplaats is met een groene pijl aangegeven.

Tevens is de route gedeeltelijk gewijzigd en ongeveer 1,5 km langer geworden.