Veluwe Trail: Dagtocht Hoenderlose Bos

Dagtocht Hoenderlose Bos

Prijs: € 1,00
Zolang de voorraad strekt.

Let op!
SHTN is niet meer verantwoordelijk voor het onderhoud van de Veluwe Trail. Andere partijen gaan de dagtochten herinrichten tot knooppuntenroutes. Wanneer dit uitgevoerd wordt, is nog niet bekend.
U kunt onze routegids nog wel gebruiken als een basis voor de te volgen route, maar hier en daar zullen bordjes ontbreken. Neem dus altijd een extra navigatie-systeem, aanvullende kaarten en/of kompas mee.
Zo lang we nog routegidsen en losse dagtochtkaarten voorradig hebben, kunt u ze nog bestellen. We hebben ze ruim gehalveerd in prijs.

Deze routekaart maakt tevens deel uit van de gids Veluwe Trail.
De schaal van dit handzame kaartje is 1:50.000 op topografische ondergrond. Kunt u dit niet lezen, dan raden we u aan een aanvullende kaart op grotere schaal aan te schaffen.

Ten noorden van Hoenderloo vindt u deze leuke en afwisselende dagtocht met een lengte van ongeveer 35 km. Als u de blauwe route rijdt, komt u een (voor aanspanningen) lastige heuvel tegen. De doorgaande route gaat in noordelijke richting naar Apeldoorn. Daar komt u door de Koninklijke Houtvesterij van Kroondomein Het Loo.

Aanvullende kaart: Midden-Veluwe (SBB).