Veluwe Trail: Dagtocht Vaassen-Elspeet

Dagtocht Vaassen-Elspeet

Prijs: € 1,00
Zolang de voorraad strekt.

Let op!
SHTN is niet meer verantwoordelijk voor het onderhoud van de Veluwe Trail. Andere partijen gaan de dagtochten herinrichten tot knooppuntenroutes. Wanneer dit uitgevoerd wordt, is nog niet bekend.
U kunt onze routegids nog wel gebruiken als een basis voor de te volgen route, maar hier en daar zullen bordjes ontbreken. Neem dus altijd een extra navigatie-systeem, aanvullende kaarten en/of kompas mee.
Zo lang we nog routegidsen en losse dagtochtkaarten voorradig hebben, kunt u ze nog bestellen. We hebben ze ruim gehalveerd in prijs.

Deze routekaart maakt tevens deel uit van de gids Veluwe Trail.
Dit handzame kaartje heeft een schaal van 1:50.000 op topografische ondergrond. Kunt u dit niet lezen, dan raden wij u aan een aanvullende kaart op grotere schaal aan te schaffen.

Deze route van ongeveer 30 km voert dwars door Kroondomein Het Loo en is vanwege zijn brede paden ook uitstekend geschikt voor menners. Voor ruiters en menners die het typisch Veluwse plaatsje Elspeet niet willen aandoen is er de mogelijkheid om een verkorte route door de Koninklijke Houtvesterij te rijden.