Gelderland

Veluwe Trail: verbindingsroutes

VT verbindingsroutes klein

Prijs: € 1,00
Zolang de voorraad strekt.

Let op!
SHTN is niet meer verantwoordelijk voor het onderhoud van de Veluwe Trail. Andere partijen gaan de dagtochten herinrichten tot knooppuntenroutes. Wanneer dit uitgevoerd wordt, is nog niet bekend.
U kunt onze routegids nog wel gebruiken als een basis voor de te volgen route, maar hier en daar zullen bordjes ontbreken. Neem dus altijd een extra navigatie-systeem, aanvullende kaarten en/of kompas mee.
Zo lang we nog routegidsen en losse dagtochtkaarten voorradig hebben, kunt u ze nog bestellen. We hebben ze ruim gehalveerd in prijs.

Deze routekaart maakt tevens deel uit van de gids Veluwe Trail.
Dit handzame kaartje heeft een schaal van 1:50.000 op topografische ondergrond. Kunt u dit niet lezen, dan raden wij u aan een aanvullende kaart op grotere schaal aan te schaffen.

We hebben voor de vierde uitgave van de gids een aparte kaartfolder gemaakt van drie van de langere verbindingsroutes.
Dit zijn de routes tussen Dagtocht Kootwijk en Dagtocht Renkum, die u om de plaats Harskamp heen leidt, de verbindingsroute tussen Dagtocht Renkum en Dagtocht Posbank en de verbindingsroute tussen Dagtocht Posbank en Dagtocht Hoenderlose Bos. We hopen hiermee de gebruiker een extra ondersteuning te geven op deze langere tochten.