Gemeente Ede gaat ruiter- en menroutes opknappen

SONY DSCDe ruiterroutes in Ede zijn aan een stevige opfrisbeurt toe. Door de jaren heen zijn de routes op sommige plaatsen slecht begaanbaar geworden door bijvoorbeeld moddervorming en ongunstig geplaatste hekken. De vindbaarheid en bebording van de routes laten ook te wensen over.

‘Best kept secret’
Het is opvallend omdat de natuurgebieden van Ede volop mogelijkheden bieden en vele inwoners en recreanten regelmatig te paard de Edese bossen in trekken. Wethouder Willemien Vreugdenhil: ‘We gaan het ‘best kept secret’ van Ede ontsluiten. Het buitengebied van Ede biedt een enorme variëteit aan natuur, die straks ook weer goed toegankelijk wordt voor ruiters. We willen graag samen met de gebruikers aan de slag.’

Bijeenkomst
Op 6 november om 16.30 uur organiseert de gemeente Ede een bijeenkomst voor ruiters en menners en ondernemers die een rol willen spelen bij de verbetering van de ruiter- en menroutes in de gemeente Ede. De bijeenkomst wordt gehouden in het bedrijfsrestaurant van de gemeente aan de Bergstraat 4 in Ede en duurt tot 18.00 uur.

Bron: mensport.nl

No comments yet.

Geef een reactie