11-daagse trektocht Fjord Winnie en Jetske, mennend en rijdend

Winnie en Jetske op trektochtJetske vertelt: Een paar jaar terug heb ik al eens rijdend een een mini trektocht gedaan, maar omdat Winnie zomereczeem heeft en je dan toch een hoop geklooi hebt met dekens etc leek het mij veel handiger om met de menwagen op pad te gaan! Dat was een stuk makkelijker, want zo kon ik van alles meenemen en lekker lang op pad. Alleen, ik ga mennend niet alleen op pad, dus moest ik op zoek naar mensen die gezellig mee wilden op de kar! Gelukkig wist ik al snel een aantal mensen te vinden en werd de planning steeds verder rond!

Alleen we moesten natuurlijk ook nog overnachtingsplekken fixen, al snel had ik besloten richting Ommen te gaan aangezien daar wel wat bekenden wonen.Dus heb ik een oproepje met mijn plan gedaan in onze Facebook groep voor ruiters en menners omgeving Ommen en kreeg ik super leuke enthousiaste reacties en aanbiedingen! Ik vond het echt heel tof, want we hebben bijna elke nacht bij bekenden kunnen overnachten.

Lees Jetskes hele, zeer inspirerende verhaal op Bokt (je kunt haar daar ook vragen stellen).

No comments yet.

Geef een reactie