SRR Ruiterbewijs en Menbewijs levenslang geldig

SRR ruiterbewijs

Foto: SRR

Heeft u ooit het SRR Ruiterbewijs of Menbewijs behaald? Dan kunt u dat levenslang geldig maken voor een eenmalige bijdrage van € 30,-. Dus geen verplicht lidmaatschap, geen extra verzekering, gewoon een bewijs in de vorm van een pasje dat u het bewijs ooit behaald hebt.

Aanvragen: stuur een mailtje met uw naam, adresgegevens en bewijsnummer of geboortedatum naar info@ruiterbewijs.nl of info@menbewijs.nl. U ontvangt een bevestiging en na betaling uw levenslang geldige pas.

Waar is het ruiter- en menbewijs verplicht?
Het Ruiter- en Menbewijs is verplicht in de bossen van de gemeente Arnhem (ten minste de begeleider), de Amsterdamse Waterleidingbossen, het Goois Natuurreservaat en de bossen van Landgoed Nienoord in de gemeente Leek.

Reacties

 1. J.H.H. van Beurden 12 april 2018 at 12:42 #

  wil mijn men bewijs over laten schrijven van KNHS naar SRR levenslang

 2. Jan Embrechts 25 augustus 2018 at 17:05 #

  Vreemd dat in de brief 30 euro vermeld staat en in de mail 25 euro hoe moet ik dat zien??

  • Dorien Nannings 27 augustus 2018 at 09:10 #

   Ik durf het niet te zeggen, het originele bericht is al wat ouder, misschien is het tarief omhoog gegaan? U kunt beter contact opnemen met SRR. Ik zal het bericht hier aanpassen.

Geef een reactie