Gezocht: plek voor vrijstaande hotelkamers

De firma Restinn is op zoek naar plekken voor het plaatsen van Restinnhuisjes.

Een Restinnhuisje heeft alle faciliteiten van een hotelkamer, doch staat los geplaatst. Elk huisje heeft een eigen terras aan de voorzijde en de achterzijde. Verder is er in het huisje alles wat er in een hotelkamer ook is: een goed bed, goed sanitair, goede douchegelegenheid, een zitje, een koelkast en dergelijke. Er zijn alleen geen kookvoorzieningen.

Restinn is begonnen in 2008, met als een van de belangrijkste motieven: het voor agrariërs mogelijk maken een tweede inkomen te genereren. Naast een aantal melkveehouders kennen ze nu ook exploitanten uit andere hoeken: maneges, aanvulling op bestaande groepsaccommodatie, aanvulling op minicamping en dergelijke. Restinn zoekt bewust naar plekken waar rust en ruimte gecombineerd kunnen worden met beleving. De gasten voor dit soort huisjes zijn doorgaans 50-plussers die wat langer willen verblijven om de omgeving per fiets, wandelend of per paard te verkennen. Vaak biedt de omgeving de nodige mogelijkheden voor culturele en culinaire uitstapjes.

Restinn is dus op zoek naar geschikte locaties om huisjes te plaatsen, liefst 5 tot 10 per locatie.
Voor meer informatie over het exploiteren en contact opnemen: Restinn.

Voorbehoud: Stichting Hippisch Toerisme Nederland heeft geen financieel belang bij Restinn.