Bestellen en betalen

U kunt de kaarten per e-mail bestellen. De ruiterpas (ook voor menners) van Natuurmonumenten is ook bij ons verkrijgbaar.
Wij berekenen per bestelling € 4,00 overheadkosten in de vorm van enveloppen, voorraad- en kantoorkosten, plus een gemiddeld bedrag voor porto.

Vermeld in uw e-mail duidelijk welke kaarten u precies wilt ontvangen, uw naam, het verzendadres (straat, huisnummer en plaats) en het totaalbedrag van de bestelling + € 4,00.

Wij verzoeken u direct na het verzenden van uw e-mail het totaalbedrag + € 4,00 over te maken, onder vermelding van uw naam en verzendadres. Op deze manier kunnen we de mailbestellingen makkelijk aan de overmakingen koppelen en per ommegaande tot verzending overgaan.
Ons bankrekeningnummer is NL25 RABO 0121324877, t.n.v. Stichting Hippisch Toerisme.

Bestellen vanuit het buitenland
Wilt u bestellen vanuit het buitenland, neem dan eerst contact met ons op, liefst per telefoon: +31(0)523 681 984 of +31(0)6 112 379 65 (Rob Doucet).

Heeft u een kaart of weet u kaarten, die nog niet bij ons informatiecentrum te verkrijgen zijn, wilt u zo vriendelijk zijn ons dit te melden? Zo kunnen we nog meer mensen van informatie voorzien.

Lees ook onze toelichting op de aanschaf en het gebruik van kaarten.

Heeft u een goede ervaring met ons? Wij stellen een review op Google zeer op prijs. Heeft u een slechte ervaring, horen wij dat ook graag!

Privacy / AVG
Met ingang van 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) toegepast, lees hier onze privacyverklaring.

Veel rij- en menplezier toegewenst!