Onderdakadressen

Hier vindt u een selectie van onderdakadressen, per provincie. Het zijn veelal kleinschalige adressen, dus neem altijd eerst contact op met het adres van uw keuze en ga nooit op de bonnefooi ergens naartoe.
Ieder voorjaar controleren we of de adressen nog actief zijn en nog steeds paarden ontvangen. Dus ook de onderdakadressen met een oudere plaatsingsdatum kunt u rustig benaderen.


Veluwe Trail

De adressen die heel dichtbij de Veluwe Trail zijn, of direct erop aansluiten, zijn herkenbaar aan het achtervoegsel (VT).

Vermelding

Heeft u een plek waar overnacht kan worden door ruiters en menners en wilt u ook op onze site vermeld worden? Word dan bedrijfsdonateur van SHTN! Voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Ervaringen

Heeft u ervaring opgedaan met een van de genoemde adressen, laat ons dat weten! Wij plaatsen regelmatig reviews, zoals bijvoorbeeld over De Cantharel.

Controle

De onderdakadressen worden niet onderworpen aan controle door Stichting Hippisch Toerisme Nederland. Als vrijwilligersorganisatie missen wij hiertoe de benodigde mankracht. Wel kan het zijn dat het onderdakadres door andere organisaties, zoals bijvoorbeeld ANWB of VVV, gekwalificeerd is.