Ruiterroutes/kaarten

Waarom papieren kaarten?
– Omdat dat zo leuk, makkelijk en overzichtelijk voorbereidt; kaart op tafel, kop thee en koekje erbij, waar/hoe zullen we eens gaan rijden?
– Omdat u dan niet afhankelijk bent van uw slimme telefoon, die niet leesbaar is in zon of regen en waarvan de accu leegloopt.

Naast aanleg en onderhoud van ruiter- en menroutes houdt de Stichting Hippisch Toerisme Nederland zich bezig met informatieverstrekking aan ruiters en menners. Ons informatiecentrum heeft ongeveer 100 verschillende papieren kaarten van ruiter- en menroutes in Nederland op voorraad. De routes zijn per provincie gesorteerd en u kunt de kaarten online bestellen.
Indien u betaalt met iDEAL verzenden wij uw bestelling normaal gesproken binnen 24 uur. Wilt u zeker weten dat uw bestelling per ommegaande verzonden wordt, geef dat dan aan in het opmerkingenveld (bij het afrekenen).

Bestellen vanuit het buitenland
U kunt als buitenlandse klant alleen met een creditcard betalen, heeft u die niet, neem dan contact met ons op, liefst per telefoon: +31(0)523 681 984 of +31(0)6 112 379 65 (Rob Doucet).

De ruitervergunning (ook voor menners) van Natuurmonumenten is ook bij ons verkrijgbaar.

Heeft u een kaart of weet u kaarten, die nog niet bij ons informatiecentrum te verkrijgen zijn, wilt u zo vriendelijk zijn ons dit te melden? Zo kunnen we nog meer mensen van informatie voorzien.

Lees ook onze toelichting op de aanschaf en het gebruik van kaarten.

Veel rij- en menplezier toegewenst!

Maaike trekpaard1