Ruiterroutes/kaarten

Waarom papieren kaarten?
– Omdat dat zo leuk, makkelijk en overzichtelijk voorbereidt; kaart op tafel, kop thee en koekje erbij, waar/hoe zullen we eens gaan rijden?
– Omdat u dan niet afhankelijk bent van uw slimme telefoon, die niet leesbaar is in zon of regen en waarvan de accu leegloopt.

Naast aanleg en onderhoud van ruiter- en menroutes houdt de Stichting Hippisch Toerisme Nederland zich bezig met informatieverstrekking aan ruiters en menners. Ons informatiecentrum heeft ongeveer 100 verschillende papieren kaarten van ruiter- en menroutes in Nederland op voorraad. De routes zijn per provincie gesorteerd.

Bestellen
U kunt de kaarten per e-mail bestellen.
Wij berekenen per bestelling € 3,- overheadkosten in de vorm van enveloppen, voorraad- en kantoorkosten, plus een gemiddeld bedrag voor porto.

Vermeld in uw e-mail duidelijk welke kaarten u precies wilt ontvangen, uw naam, het verzendadres en het totaalbedrag van de bestelling + € 3,-.

Wij verzoeken u direct na het verzenden van uw e-mail het totaalbedrag + € 3,- over te maken, onder vermelding van uw naam en verzendadres. Op deze manier kunnen we de mailbestellingen makkelijk aan de overmakingen koppelen en per ommegaande tot verzending overgaan.
Ons bankrekeningnummer is NL25 RABO 0121324877, t.n.v. Stichting Hippisch Toerisme.

Bestellen vanuit het buitenland
Wilt u bestellen vanuit het buitenland, neem dan eerst contact met ons op, liefst per telefoon: +31(0)523 681 984 of +31(0)6 112 379 65 (Rob Doucet).

Heeft u een kaart of weet u kaarten, die nog niet bij ons informatiecentrum te verkrijgen zijn, wilt u zo vriendelijk zijn ons dit te melden? Zo kunnen we nog meer mensen van informatie voorzien.

Lees ook onze toelichting op de aanschaf en het gebruik van kaarten.

Privacy / AVG
Met ingang van 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) toegepast, lees hier onze privacyverklaring.

Veel rij- en menplezier toegewenst!

Maaike trekpaard1