Steun ons

De Stichting Hippisch Toerisme Nederland wordt gedragen door vrijwilligers. Voor het behartigen van belangen van de recreatieve ruiter en koetsier, het onderhoud van routes zoals de Veluwe Trail, het verzamelen van informatie en het doen van onderzoek is de stichting afhankelijk van bijdragen van liefhebbers, donateurs en sponsors.

Vindt u dat wij goed werk doen voor de hippische recreant? Wilt u blijven genieten van mooie, vindbare en begaanbare routes?

Laat uw bedrijf als onderdakadres vermelden, word bedrijfsdonateur, donateur, sponsor of vrijwilliger!
U helpt ons om met dit vrijwilligerswerk door te gaan en zo draagt u bij aan de instandhouding van ruiterroutes en menpaden.
Scroll naar beneden voor de verschillende mogelijkheden.

Bedrijfsdonateur / vermelding op onze website

Als u uw bedrijf als onderdakadres op onze website vermeld wilt zien, kunt u bedrijfsdonateur worden. Deze optie bieden wij specifiek voor bedrijven die onderdak willen verlenen aan ruiter of menner en paard.
Wij vragen hiervoor een bijdrage van (tenminste) € 35,- per jaar (plus € 15,- eenmalige inschrijfkosten). Print het aanmeldingsformulier donateur-bedrijven met de bijbehorende machtiging, vul het in, onderteken het en stuur het op.

Wat kunnen wij voor u doen? Speciaal voor bedrijfsdonateurs bieden wij het volgende:
– uw onderdakadres op onze website;
– advertentiemogelijkheden in onze eigen routegidsen en op onze website;
– folderservice.

Folderservice houdt in dat wij uw folder helpen te verspreiden (indien gewenst landelijk). Dit doen wij door uw folder mee te sturen met bestellingen van producten uit uw gebied. In overleg kunnen we uw folder bij iedere bestelling voegen, dus ook als de bestelling een andere provincie betreft, zodat uw naamsbekendheid groter wordt. En natuurlijk delen wij uw folder uit als wij op een beurs staan.

Donateur

U kunt de stichting helpen door donateur te worden met een bijdrage van minimaal € 10,- per jaar. Print het aanmeldingsformulier donateur en vul het in, onderteken het en stuur het op.

Zó kunt u de Stichting Hippisch Toerisme Nederland helpen om met haar werk door te gaan.

Sponsor

U kunt de stichting helpen door sponsor of begunstiger te worden. U maakt het dan mogelijk ons doel te bereiken, namelijk: mooie routes aanleggen en onderhouden. Ook ons landelijk Informatiecentrum ‘PaardEnPad’ – voor al uw vragen omtrent routes en buitenrijden – kan zo goed blijven functioneren.

Er zijn vele mogelijkheden om ons te steunen:
– sponsoring;
– projectgiften;
– adverteren in onze routegidsen;
– adverteren op onze website;
– reclame op de terreinwagen die gebruikt wordt voor de routecontroles;
– een link op onze website.

Of heeft u nog een ander idee? Neem – uiteraard geheel vrijblijvend – contact met ons op.

Dan kan iedereen blijven genieten van mooie routes, ook in de toekomst!

Vrijwilliger

Zoals iedere stichting kunnen wij niet zonder vrijwilligers!

Iedereen die werkt voor onze stichting is vrijwilliger. Niet alleen ‘onze mensen in het veld’ zetten zich belangenloos in, maar ook het bestuur.

Uitvoeren van routecontrôles en reparaties, uitzetten en aanleggen van nieuwe routes, beantwoorden van vragen en verstrekken van informatie over de routes, buitenrijden en producten, belangenbehartiging en contacten naar gemeenten, overheid, terreineigenaren en natuurbeheerders; het vraagt allemaal veel enthousiasme en tijd. Daarnaast zijn we regelmatig te vinden op beurzen en evenementen of organiseren we zelf iets waarbij we altijd hulp kunnen gebruiken.

Rijdt u regelmatig routes en constateert u tekortkomingen?
Heeft u wel zin om ook een keer op een beurs mee te helpen onze stand op te bouwen en/of te ‘bemannen’?
Heeft u andere kwaliteiten, kunt en wilt u iets voor ons betekenen?
Lijkt het u gewoon leuk, goed en belangrijk om Stichting Hippisch Toerisme Nederland te helpen?

Meld u dan aan als vrijwilliger!

Wij horen graag van u.

Wij hopen op uw steun en een plezierige samenwerking.